Голът на Антъни Гордън се оказа разликата в мача с

...
Голът на Антъни Гордън се оказа разликата в мача с
Коментари Харесай

Артета бесен: Абсолютен позор! Това е недопустимо

Голът на Антъни Гордън се оказа разликата в мача с Арсенал, само че той претърпя продължителна инспекция от VAR за излизане на топката от игра, фаул и засада, преди да бъде зачетен и в последна сметка да се трансформира в най-дискусионния миг.

Логично мениджърът на Арсенал Микел Артета беше доста сърдит. За лондончани това беше първо турнирно проваляне през акцията.

" За това, което направиха момчетата и за метода, по който би трябвало да се играе един футболен мач, и какво е разрешено във футбола, с цел да се вкара гол, явно приказваме за доста друга тематика. Чувствам се неловко да бъда част от това шоу. Недопустимо е, това е безспорен срам ", стартира босът на Арсенал.
 Нюкасъл победи Арсенал с 1:0 в мач от Висшата лига
Скандално решение на ВАР подари успеха на Нюкасъл над Арсенал

Ето детайлности

" Трябва да похваля моите играчи за метода, по който играхме тук. Реалността е, че ние сме без точки, а те имат три. В тази лига маржовете са толкоз дребни, конкуренцията е прекомерно огромна и е недопустимо да сме в тази позиция по-късно, което направихме на терена. "

" Не скърбя за това, което играчите се пробваха да създадат, за метода, по който се показаха ", добави той. " Ние ще продължим да вършим това, само че не можем да бъдем в ръцете на други хора с количеството работа, което влагаме и количеството старания, което влагаме. Не можем да приемем това, скърбя ", приключи Артета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР