Годишните Музикални Награди на БГ Радио са най - голямото

...
Годишните Музикални Награди на БГ Радио са най - голямото
Коментари Харесай

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2022: Ранни билети само до 24 май


Годишните Музикални Награди на БГ Радио са най - огромното и чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в страната. Вече повече от 20 години БГ Радио събира на една сцена най-обичаните и заслужили актьори в България и ги среща онлайн с техните почитателите. Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио всяка година изненадва и впечатлява с зашеметяваща мултимедия и тон.

 Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2022: Ранни билети единствено до 24 май

Тази година Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат раздадени на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив и дава обещание да бъде едно от най-вълнуващите музикални събития за 2022г. Град Пловдив е хазаин на церемонията за четвърта поредна година.

На 10 май, тъкмо месец преди церемонията, станаха ясни и всички номинирани, които тази година ще се борят за златните статуетки.

Може да гласувате за своите фаворите на .

Стартират продажбите на билети за събитието! За най-големите почитатели на българската музика, единствено до 24 май, БГ Радио пуска ранни промоционални билетите! Побързайте и вземете своите билети от .

За повече детайлности за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или посредством мобилното приложение radioplay. Следете и формалния уебсайт – www.bgradio.bg, както и формалните профили на медията във Фейсбук и Instagram.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР