Годината е 1998, а по радиото и в клубовте не

...
Годината е 1998, а по радиото и в клубовте не
Коментари Харесай

Кой направи на глупачка Бритни Спиърс

Годината е 1998, а по радиото и в клубовте не стопира да се върти парчето Baby One More Time. Сега - 2022 година същата ария, която преди 24 години завладя върха на Billboard Hot 100, към момента се пуска в нощните заведения и да ни кара да се развихрим в центъра на дансинга, написа Billboard.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари, завръщането на певицата в Instagram и фотосите от новата ѝ къща
Къде е Бритни

Певицата още веднъж изненада всички

А самата Бритни Спиърс вдъхна нов живот на емблематичната си ария.

От раждането на парчето до в този момент звездата претърпя доста - както в професионален, по този начин и в персонален проект. Може би това е една от аргументите русокосата дива да реши да извърши една по-различна версия на парчето. С " по-зрял глас " и с лека промяна в текста, добавяйки думи за " възрастни ", тя показва, че и в този му вид въобще не е зле.

"...Не съм показвала гласа си от извънредно дълго време... може би прекомерно дълго... и ето ме по какъв начин пея в къщата си една друга версия на " Baby " ", написа звездата в Instagram и прецизира, че снима видеото, до момента в който е в пералното помещение и сгъва облеклата.

Освен с непредвиденото си осъществяване, Бритни изуми и с изповедта си. Поп иконата написа, че е желала да презапише шлагера си преди 14 години, само че просто не се е получило.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари и премеждието ѝ с колата по автомагистрала в Лос Анджелис
Oops!... I Did It Again - новите инциденти на Бритни Спиърс

За първи път ли ѝ е

Също по този начин тя споделя, че дълго време нейните родители са я карали да се усеща като " никоя " и е живяла по непознати правила.

" Споделям това, тъй като съм наясно с любовта и пристрастеността си към пеенето... личното ми семейство ме направи на глупачка... Няма да бъда жертва! ", добавя Спиърс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР