Година след позорното му изгонване от Столичния куклен театър заради

...
Година след позорното му изгонване от Столичния куклен театър заради
Коментари Харесай

Гъмов стана нов човек, спря алкохола - пийва само сайдер

Година след позорното му изпъждане от Столичния куклен спектакъл поради редовно пиене, Станимир Гъмов прави всичко допустимо, с цел да превъзмогне порока си. Кукленият артист се пробва да стане нов човек, видяха папараците на „ Уикенд ”.

Преди дни чешитът си бъбреше в мъжка компания в градинката до Кукления спектакъл на ул. „ Гурко ”, измежду които бе и Ваня Джаферович. 43-годишният актьор и 35-годишният хърватин се сближиха около присъединяване на някогашния футболист и победител в „ Сървайвър ” в „ Като две капки вода ”. В имитаторското шоу Гъмов пък се изявяваше като наставник откакто остана без работа в театъра. Компанията пийваше по бира под дебелата сянка на дърветата. Гъмов обаче стискаше недоизпита бутилка с нискоалкохолната напитка „ Съмърсби ”. От време на време оптиваше от ябълковия сайдер, само че едва-едва. Негови сътрудници издадоха, че от 2 месеца Станимир е цялостен трезвеник и е спрял алкохола.

След към час групата стартира да се разотива. Опитите на Ваня да убеди Станимир да продължат диалога си на по чаша бира в близкото заведение, удариха на камък.  В началото на 2017-а артистите в театъра недоволстваха, че Гъмов постоянно прави издънки, идва махмурлия и даже пийнал, и един път даже ръсел цинизми пред публиката, формирана от деца. Понякога артиста отсъствал неоснователно от работа и сътрудниците му желаеха от управлението да вземе незабавни ограничения. В резултат началството помоли провинилия се да напусне непринудено, с цел да не го уволняват дисциплинарно. Натирен от щатната си работа, чешитът бе приютен в екипа на Магърдич Халваджиян. Именно там пламнала дружбата му с артистичния Джаферович. Няколко месеца по-късно Гъмов проплакал, че работата с дечурлигата му липсва и още веднъж бе върнат на работа в Кукления спектакъл. 

„ Гъмов е огромен наивник. Когато не пие е доста занимателно да се работи с него , само че това се случва относително рядко. Сега е решил вечно да спре алкохола, нека да успее да се пребори с порока си, който му описа играта ”, споделят негови сътрудници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР