Гнусен, извратен циганин плаши жени в столичния квартал "Красна поляна".

...
Гнусен, извратен циганин плаши жени в столичния квартал "Красна поляна".
Коментари Харесай

Кошмар в столичен квартал: Разгонен циганин обикаля с кола полугол и мастурбира

Гнусен, перверзен ром плаши дами в столичния квартал "Красна поляна ". Той си набелязва самотни жертви, стартира да обикаля към тях напред - обратно с автомобила си, нормално в странични улички.

Когато към този момент е привлякъл вниманието им, смъква прозореца на колата си, с цел да видят те по какъв начин мастурбира.

За случилото се споделя следващата му жертва в една от групите във Facebook:

Излизам си с кучетата през днешния ден към 18:30ч, и виждам в тъмницата на входа на 196-та детска градина, спряла кола. Черна или мрачно синя - комби и някъв седи вътре. Аз потегли напред - колата след мен, прибирам се обратно, колата отново след мен.

Притесних се, че този желае да ми краде кучетата...и обърнах отново посоката, като го проследявам с взор накъде ще тръгне. Светва се лампата в купето, мангала отваря вратата, аз се забързах още повече и обръщайки се, да видя да не би да върви след мен, го виждам, че от кръста надолу е гол и си маструбира...

Обърнах се напред и повече, не го погледнах. Явно го прави все пред детски градини, тъй като там сигурно има дами, които отиват да приберат децата си. В подобен случай не се пищи, не се реагира, тъкмо това ги възбужда тия извратеняци. Лятото 2019г. отново писах за същият мъж, само че тогава беше със жълта шкода. Пазете си децата, нямам визия за какъв психар става дума и на какво е кадърен... "

Под поста на уплашената жена и други като описват, че са го забелязвали и са изпадали в суматоха, когато усещали, че ги преследва.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР