Гневът на хората в Асеновград е справедлив. Но той не

...
Гневът на хората в Асеновград е справедлив. Но той не
Коментари Харесай

Румен Радев: Гневът на хората в Асеновград е справедлив



Гневът на хората в Асеновград е обективен. Но той не би трябвало да се употребява за политически цели, тъй като това може да докара до тежки етнически спорове. Това съобщи президентът Румен Радев след присъединяване си в конференцията "Отбранителна и аерокосмическа промишленост и проучвания ".

"Има незабавни, незабавни краткосрочни ограничения и те са органите на реда да овладеят ситуацията и да не позволяват провокации. Дългосрочните ограничения ги знаем - те не са с писане на безкрайни тактики за интеграция, а включват действителни дейности с действително включване, обучение и ефикасни обществени политики ", разяснява Радев.

"Като човек, взел участие в тези процеси, съм се опитвал да придобием нови самолети – нов Ф-18 нов, Ф-16, „ Еврофайтър” или „ Рафал”, само че постоянно сме аварирали с цената, която надвишава доста избраната финансова рамка. Много ще се веселя държавното управление да реализира политическа цена. Отсега да ви кажа отговора: „ Няма да стане”, сподели Радев по тематиката за закупуването на изтребител.

Радев разясни че самолетите надвишават доста финансовата рамка, избрана от Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР