Служителка в детска градина отрече да е преследвала момиченце, за

...
Служителка в детска градина отрече да е преследвала момиченце, за
Коментари Харесай

Служителка в детска градина, обвинена в убийството на момиченце, отрича да е преследвала бебе, което се е задушило в чувала за боб

Служителка в детска градина отхвърли да е " преследвала " момиченце, за което се твърди, че е умъртвила посредством малтретиране.

Кейт Роули, на 37 години, откри деветмесечната Женевиев Мийхан неотзивчива и посиняла, до момента в който се грижи за нея в детската градина Tiny Toes в Чидъл Хълм, Стокпорт. Персоналът и по-късно парамедиците се пробваха да съживят Женевиев, известна на фамилията си като Джиджи, само че положението й беше необратимо и тя беше оповестена за мъртва по-късно същия следобяд в болничното заведение.

Прокуратурата споделя, че младежът е умрял от композиция от асфиксия и патофизиологичен стрес след слагане с лицето надолу, компактно повито и завързано към чувала за фасул. Твърди се, че по-късно подсъдимият е пренебрегнал тревожните крясъци на Женевиев и е посочил " непостоянен " и " краткотраен " интерес към нейното благоденствие в продължение на един час и 37 минути. След това умрялото бебе беше открито от Роули.

Родителите на Женевиев, Джон Мийхан и Кейти Уилър, седяха в съда зад Роули, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР