Гневът на Червената планета - как да преживеем периода на

...
Гневът на Червената планета - как да преживеем периода на
Коментари Харесай

Ретрограден Марс от 30 октомври до 12 януари: как да преживеем този опасен период?

Гневът на Червената планета - по какъв начин да преживеем интервала на ретроградния Марс през 2022 година от 30 октомври до 12 януари.

На 30 октомври 2022 година стартира комплициран астрологичен интервал, който може да се отрази освен на всеки от нас, само че и на цялата ни цивилизация. Това е времето на ретроградния Марс, най-войнствената планета, която може да окаже мощно въздействие върху процесите, протичащи на Земята. Той ще продължи до 12 януари 2023 година и всички ние би трябвало да работим интензивно, с цел да преминем невредими през този рисков интервал.

Марс е най-войнствената планета, която дава отговор за енергийните равнища, емоционалността, избухливостта и експанзията на хората. Ретроградното му придвижване може да провокира съществени обществени разтърсвания, безпорядък и комплициране в доста земни процеси.

През този интервал хората стават по-емоционални и в това време нестимулирани. Те се пробват да подхващат някакви дейни дейности, които постоянно се оказват несполучливи и водят до още повече проблеми.

Ретроградният Марс се появява на всеки 26 месеца и продължава към два месеца и половина. Този интервал се счита за доста рисков и изисква от хората да внимават повече и да управляват страстите си.

Всички би трябвало да се настроят авансово за интервала на назадничав Марс. Той няма да е толкоз рисков и непредсказуем, в случай че авансово се настроите да притегляте позитивна сила, креативен процеси, промени към по-добро.

Периодът на назадничав Марс е освен време на катаклизми, само че и време на промяна, на възстановяване на вътрешните качества на индивида. Това е точният миг да се измененията напълно към по-добро.

През интервала на назадничав Марс е значимо да контролирате силата си, като я трансформирате в креативна и градивна. През тези дни е доста потребно да вършиме извършения, да се разхождате, да четете, да медитирате и да творите.

Това е време на промяна, по тази причина е значимо да контролирате мислите, дейностите и страстите си, с цел да не стартират да се трансформират към по-лошо. Опитайте се да действате рационално, не бързайте, не се суетете, не вземайте спонтанни решения. По принцип всички значими решения би трябвало да се отсрочат за по-късно, в случай че е допустимо.

Старайте се да не влизате в разногласия, да не потвърждавате нищо на никого и да избягвате конфликтни обстановки в фамилията, на работното място и в обществото. Всяка недомислена фраза през този интервал може да предизвика сериозен спор и да докара до раздор в връзките с дълготрайни последствия.

Периодът на назадничав Марс е време на загуба на сила, тъй че би трябвало да се изразходва премислено и спестовно. Не се захващайте със сериозна работа и не започвайте нови планове - огромна част от тях ще се окажат недобре направени и ще се наложи да ги преработвате.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР