Глория се сгодила за 17 години по-възрастен от нея англичанин Малката

...
Глория се сгодила за 17 години по-възрастен от нея англичанин
Малката
Коментари Харесай

Дъщерята на Татяна Титянова се бори за дете

Глория се сгодила за 17 години по-възрастен от нея англичанин

Малката щерка на трагично починалата говорителка Татяна Титянова се бори да има дете, написа Ретро. Глория, която е професионален гримьор, неотдавна се е сгодила за англичанин, с който живеят в Лондон. Наследничката на починалата легенда на Българска национална телевизия е на 35 години, а годеникът й Джей е на 51. В обществените мрежи той е разказал, че с половинката му отдавна вършат опити да имат дете и единствената им съкровена фантазия е да станат родители.

„ Копнея да чуя думите „ Аз съм бременна “… Нуждаем се от доста шанс , с цел да ни се случи. Особено в този момент, на моята възраст. Дано се случи скоро и да не е прекомерно късно “, изповядва се той.

Допреди Глория да емигрира в чужбина и да се откри трайно в Лондон, тя работеше в България като гримьор и нейни клиенти бяха съвсем всички родни звезди. В Англия тя взема решение да замине най-много поради татко си Георги, който от десетилетия обитава там, само че след това среща Джей и двамата заживяват дружно . Глория няма никакви мемоари с майка си, тъй като я губи като кърмаче. Татяна умира мистериозно на 28 години през 1988 година, оставяйки две сирачета. По-голямата й щерка Краси тогава е единствено на 6 години, а дребната Глория е на едвам 3 месеца. После децата са отглеждани от брачна половинка й Георги, с който били пред бракоразвод все още на гибелта й. Говорителката е открита мъртва пред 17-етажния блок 57 в столичния квартал Дианабад, където е живеела, на 24 септември 1099 година Версията за самоубийство незабавно е отхвърлена от околните й . Съмнения се ускоряват и от голям брой явни обстоятелства от мястото на произшествието. Татяна е била открита по нощница и пеньоар, грижливо постлан под нея, а на няколко метра оттова са били обувките й и част от колана на робата. По шията й личали синини от душене. А по пеньоара разкрили пресни следи от гуми на кола.

Семейството й от първия момент е уверено, че става дума за ликвидиране. Разследващите обаче поддържали версията, че Титянова сама е лишила живота си, макар че в отчетите им има съществени разминавания даже от кой етаж е паднала в действителност тя.

Вече повече от 30 години нейната сестра Антоанета се пробва да стигне до истината, само че виновникът за гибелта на Татяна по този начин и не е открит.

Още по-страшното е, че преди няколко години нещастието в фамилията се повтори. Голямата щерка на красивата говорителка – Краси, бе открита мъртва в Лондон след рухване от 7-ия етаж на постройка по необясними аргументи. Тя също бе майка на малко момченце, което към днешна дата е само внуче на Татяна. Сега то живее с татко си в Бразилия. Краси и сестра й Глория не бяха близки. По-малката от двете щерки на починалата икона на Българска национална телевизия не поддържа контакт с вуйна си и поддържа връзка само с татко си.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР