Глобалната инвестиционна компания Franklin Templeton е оптимистично настроена към Solana

...
Глобалната инвестиционна компания Franklin Templeton е оптимистично настроена към Solana
Коментари Харесай

Solana ще бъде една от “трите големи криптовалути” – Franklin Templeton

Глобалната капиталова компания Franklin Templeton е оптимистично настроена към Solana (SOL), определяйки мрежата като важен кандидат в крипто бранша, наред с Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Според неотдавнашния им разбор звеното за цифрови активи на компанията акцентира забележителния напредък на мрежата във връзка с общите такси и размерите на децентрализираните тържища (DEX) през последната година.

Те чакат тази траектория на напредък да се резервира, като я изясняват със усилването на мрежовите резултати и подобряването на продуктивността на Solana , които включват изключително ниски такси, минимална инертност на транзакциите и висока пропускателна дарба на данните спрямо други мрежи. От Franklin Templeton преглеждат тези характерности като отличителни преимущества на Solana.

Компанията твърди още, че Solana е неповторимо позиционирана да води приемането в разнообразни браншове в крипто пространството, в това число децентрализирана физическа инфраструктура (DePIN), заплащания, компресиращи незаменяеми токени (NFT) и централизирани лимитирани книги за поръчки (CLOB). Те чакат внезапно повишение на интензивността в мрежата Solana през идващите месеци, задвижвано от евентуалните airdrop събития и продължаващия възторг към меме монетите.

Освен това в близко бъдеще се чака екосистемата Solana да стане очевидец на спомагателни airdrop събития, което ще способства за разширението на резултата на благосъстоянието ѝ. Освен това, съгласно капиталовата компания, интензивността на меме монетите в мрежата продължава с цялостна мощ.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР