Глобалистката пропаганда и слугинските и медии у нас съвсем ни

...
Глобалистката пропаганда и слугинските и медии у нас съвсем ни
Коментари Харесай

Ерзац есесовците от Азов не се евакуират от Азовстал, нито има хуманитарен коридор. Капитулират и отиват в плен

Глобалистката агитация и слугинските и медии у нас напълно ни взеха " за мезе "! Капитулацията на остатъците от украинския гарнизон на Мариупол в тях е разказана като " евакуация ", " избавителна интервенция ", " филантропичен кулоар " и какви ли не още нелепости. Масово се цитира Зеленски, който съобщи, че има евакуация на бойците от " Азовсталь ", а не че те са се предали. През цялото време се натъртва на това, че оттова се " изтеглят " елементи от полка Азов - прехвалените украински елитни (пишман) SS войски.

Един тип, смелите бойци не са капитулирали, не са се предали в плен, тъй като нямат никакви останали съпротивителни сили, а, ей по този начин, тъй като са огромни юнаци… съветската войска ги е пуснала да излязат от завода по живо по крепко.

Истината, обаче е друга и най-малко огромна част от българите я схващат, за разлика от западните европейци.

Истината е, че след разгрома на мариуполския гарнизон, от неговите 16-17 000 бойци бяха оживели 4-5 000. Именно те се скриха в подземията на големия металургичен комбинат " Азовсталь ". От тях най-малко половината към този момент са " в един по-добър свят ". Останалите живи смелчаци от два дни се предават на групи по няколкостотин души - предават се в плен унизително, като победени. Сред тях са и азовците.

След изгубена борба постоянно е било по този начин. Това е капитулация на останки от гарнизон, а не избавителна интервенция или евакуация. Така се предадоха бойците в Картаген в 146 год. пр.Хр., ромеите в Константинопол в 1204 и 1453, англичаните в Орлеан в 1429, турците в Одрин в 1913 и доста много други, без да има никакво значение кой и по какъв начин се счита за свръхчовек или подчовек.

Доскоро киевската власт представяше Азов и другите нацбатальони като някакви супер бойци, свръхчовеци, надали не безсмъртни европейски рицари, които би трябвало да унищожат идващата от " Московия " азиатско-татарска паплач. Те бяха образец за подражателство. Обаче през днешния ден се предават на " сганта ", защото бяха победени от " маскальските недочеловеки ".

Какво съставляват нацбатальоните? Това са доброволчески елементи, образувани от най-яростните украински националисти. Конкретно Азов е основан в 2014 и е основан в Мариупол. Смята се за приемник на УПА – Українська Повстанська Армія - пронацистка формация от годините на II международна война. Символиката на Азов също е напълно нацистка.

Героичният ореол на тази войскова част е напълно дело на англосаксонската агитация и нейните прислужници от Киев и се сътвори в последните месеци. Тези агитпропчици през днешния ден нямат никакви задръжки, нищо че единствено допреди година хулеха нацизма. Същите буквално употребяват гьобелсовата агитация от времето на втората международна война, която по сходен метод героизира SS waffen- войските на SS, описвайки ги също като свръхчовеци - образец за арийски герои, които постановат немското расово и военно предимство на всички места, където се появят и изключително над упоменатата азиатско-татарска паплач.

Припомням, че и тогава историята и пропагандата се " разминаха ".

Всичките 39 SS дивизии бяха унищожени и останките им капитулираха в разнообразни интервали на войната.

Ще загатна единствено II SS дивизия Das Reich, от която Азов копира даже и знака wolfsengel. (на фотосите виждате " емблемите " на Das Reich и на Азов). От нея остават живи няколкостотин души, с които последния пълководец щандартенфюрер Карл Кройц се предава на американците на 08.05.1945 год. Съдбата и е сходна с тази на Азов.

И една дребна детайлност в края. Някак смешно е по какъв начин азовци се вършат на есесовци, арийци и свръхчовеци (ubermenschen), в случай, че същинските немски есесовци са считали техните дядовци за подхора (untermenschen).

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР