Гледайте Извън играта“ всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1

...
Гледайте Извън играта“ всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1
Коментари Харесай

Герасим Георгиев-Геро гост в Извън играта по БНТ1

Гледайте „ Извън играта “ всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1 и от 22:00 ч. по БНТ3.




Той е имал привилегията да играе на сцената един до друг с огромния български артист Георги Калоянчев. Приятелството сред тях стартира със конфликт – отново на сцената, габровската, когато в резултат на неразбирателство не могат да си поделят репликите в спектакъла „ Вчерашни целувки ”. Доайенът бързо вижда гения у Герасим Георгиев-Геро и афишира на висок глас, че мястото му е за Сатирата. И в действителност става по този начин - от 2006 година насам Геро е артист от трупата на Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “.

Геро приключва „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ в класа на проф. Димитрина Гюрова. С актьорските му превъплъщения се свързват едни от най-ярките комедийни облици в киното, театъра и малкия екран.

Първите му изяви на театралната сцена са в „ Народния спектакъл “ още като студент. Професионалната му кариера на артист стартира от Габровския спектакъл с постановката „ Криворазбраната цивилизация ”. Талантът му намира изява на сцената на спектакъл „ Сълза и смях “, „ Театър 199 “ и Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Носител е на редица оценки, измежду които националната премията за актьорско майсторство „ Любимец 13 “ за основна мъжка роля за представленията „ Швейк “ на спектакъл „ Българска Армия “, „ Семеен албум “ на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ и „ Сирано дьо Бержерак “ на Драматичен спектакъл „ Сава Огнянов “-Русе.

Впечатляващи са и функциите му и в киното. Във филмографията му участват заглавия като „ Посоки “ на Стефан Командарев, „ Възвишение “ на Виктор Божинов,„ Летовници “ на Ивайло Пенчев, както и редица известни телевизионни сериали, измежду които „ Седем часа разлика “ и „ Полицаите от края на града “. Познат е на феновете на публичната медия и като водещ на предаването „ Монополи “, както и на други телевизионни продукции.

Освен любопитни детайлности за професионалния си път, в студиото на предаването „ Извън играта “ Герасим Георгиев-Геро ще повдигне „ завесата “ и към персоналния си свят. Извън светлините на прожекторите Геро е безжалостен обожател на футбола и е върл почитател е на „ Манчестър Юнайтед “. С водещата Люба Пашова ще беседват още за приятелите, за любовта, за фамилията и за щерка му Йохана. Защо в нея вижда като в огледало себе си – феновете ще научат в събота (30 март) от 18:00 ч. в „ Извън играта “ по БНТ1.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР