Гледахте ли Борисов по бТВ тази сутрин? Ако сте пропуснали,

...
Гледахте ли Борисов по бТВ тази сутрин? Ако сте пропуснали,
Коментари Харесай

Гледахте ли Бойко по телевизията? Змея 33 години чака някой да го утрепе, но няма кой

Гледахте ли Борисов по бТВ тази заран? Ако сте пропуснали, направете си труда да го видите в интернет. Заслужава си. Точно 33 години след вътрешно-партийния прелом в Българска комунистическа партия, някогашният министър председател Борисов сподели образно, какво сме съумели да сътворим като народ, нация, страна и общество за три десетилетия. Едно страшилище – това е продуктът на българския преход. Не, не субектът от Банкя е самото страшилище – той е логото. Етикета. Рекламата. Кожата или обвивката – както желаете го наречете. На това злокобие, което ченгета, партийни сатрапи и мутри ни сервираха като народна власт.

 

Няма да се спирам на демокрацията и нейният дълъг и лъкатушен път от Перикъл до наши дни. Във всичките й форми, неточности и напредъци тя е противоположното на всичко, което въплъщаваше Борисов  в така наречен изявление. Монологът, преустановяван свенливо от водещия, бе конструиран върху платформата: аз съм най-хубавият, единствено аз мога да ръководя страната. Обвивката на мутро-съветско-мафиотския модел го съобщи гордо и самонадеяно. Обвини всички във всичко и посочи себе си като единствения избавителен пояс за удавника-българин. Така разбрахме, че „ Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се “, както твърдеше Остап Бендер, а е в ръцете на Бойко Борисов.

 

Обезверено население, съзнателно насърчавано към неначетеност и опростачване, докарано до положение на безчовечност, егоцентризъм, заблуди, некадърност да съпреживява и да се разкайва. Замаяна глутница, която непрекъснато си търси лидер. Нашенецът през тези години по този начин и не промени стадното си мислене и не осъзна простата истина, че всеки би трябвало да разчита на личните въможности, обучение и сили, а не на страната, каквото й да включва това разбиране. Властта единствено би трябвало да следи за съблюдаване на законите и разпоредбите. нищо повече. Но при Борисов тя се трансформира във тотално притежаване на страната и популацията. Аморфната част от хората бе елементарно манипулирана, което спомогна да се осъществят всички тъмни проекти на задкулисието. Така стигнахме до съчетанието лаком, остроумен и жесток. Докато другите нации крачеха, падаха, ставаха и продължаваха напред, нашият народ се вторачи в предишното на разпадналия се руски строй, под зоркото око и внушения на съветската и българската посткомунистическата агитация.

 

Който прозря сатанинския план за затриване на България, си сграбчи шапката и раничката и се изнесе накъдето очите му видят. Но не в Русия – такива идиоти няма даже в оределите чугунени редици на бузлуджанци…

 

Мракобесието роди и мита за международна интрига против българите. Световното скрито държавно управление нацелило тъкмо България, тъй като била център на вселената, тук се родила епичната мъдрост (на фона на саунтрака на Орфей…) – изобщо един звук невероятни нелепости. Защото българинът обича различен да е отговорен. Той е талантлив и специфичен, само че империалистическите гадове не го признават от злоба. Зад тези легенди и мъгли крадците във властта грабиха, рекетираха и шантажираха.

 

Триумф на примитивизма.

 

Борисов ви пристигна като дюшес на табла: сподели ви, че тъпанар и хитрец може да се изкатери до всемогъщ стопанин на цяла страна. Древна, с просвета, само че без научени уроци от историята. Неговият образец даде невъобразим обсег на разпада на полезности и деморализацията на още непроходилото общество, най-много на неговия хайлайф.

 

С появяването си по бТВ Бойко Борисов ни сподели три неща: от бай Тошо насам нищо не се е променило; мат’ряла не става за нищо, щом аз му станах министър председател три пъти; и по този начин ще бъде и отсега нататък, тъй като сте кофти мат’рял.

 

За да е унижението на нацията цялостно той се закле, че нямал нито пачки, нито златни кюлчета, работил единствено за народа, не се е чувал с Иван Гешев от години, направил от България процъвтяваща страна, уредил с Ердоган намаляването на миграционния поток и прочие Забрави да спомене, за какво сме на дъното на Европа по всички индикатори, само че това е досадна дреболия за него? Освен това ритал  футбол, тъй като си е приключил съвършено работата.

 

Това е резултатът: Борисов – водач и преподавател на българския народ.

 

И знаете ли - това ви харесва.

 

Борисов е остроумен. Той усеща българите със сетивата си. Ще приласкае с мазни обещания този и оня и като нищо можем да го забележим още веднъж на върха във властта. А докопа ли я отново, ще мачка с нея чаршафите като с онази Мата Хари, дето снима гол в спалнята в " Бояна ". В секса с властта той няма угризения.

 

Какво ни чака? Със сигурност зима...

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР