Главнокомандващият на елитните части Ал кудс в състава на иранската

...
Главнокомандващият на елитните части Ал кудс в състава на иранската
Коментари Харесай

Топ ирански генерал обеща жестоко отмъщение на САЩ за убийството на Солеймани

Главнокомандващият на елитните елементи " Ал кудс " в състава на иранската революционна гвардия Есмаил Гаани обяви, че  " отмъщението е почнало " и Съединени американски щати ще заплатят скъпо за убийството на Касем Солеймани преди две години, оповестява RT.

Ще подготвим терена за грубо възмездие против Съединени американски щати от вътрешната страна в домовете им, защото няма потребност да присъстваме като надзиратели на всички места, съобщи Гаани на гала в памет на Солеймани в град Машад, в североизточната част на Иран.

Навсякъде, където е нужно, ще мъстим на американците благодарение на хора, които са до тях и в личните им домове, без да е належащо нашето приъствие, закани се иранският главнокомандващ.

Освен някогашния американски президент Доналд Тръмп, който разпореди нападението в Ирак срещу конвоя на Солеймани на 3 януари 2020 година, Техеран вини за това, което смята за терористична офанзива от страна на Съединени американски щати, редица други американски висшестоящи. Сред тях са някогашният държавен секретар Майк Помпео, някогашният консултант по националната сигурност Джон Болтън, някогашният министър на защитата Марк Еспър, някогашният шеф на Централното разузнаване Джина Хаспел, някогашният изпълняващ длъжността министър на защитата Кристофър Милър и някогашният министър на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин.

Освен това Гаани посъветва настоящата администрация на Белия дом сама да накаже виновните за убийството на Солеймани, без да чака да го създадат " децата на фронта на съпротивата ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР