Главният вход на дома е нещо повече от просто средство

...
Главният вход на дома е нещо повече от просто средство
Коментари Харесай

От цвят към посока: Фън Шуй съвети за главния вход на дома ви

Главният вход на дома е освен това от просто средство за влизане в къщата. Според Фън Шуй основният вход е една от най-важните зони в дома. Освен че е точката, където виталната мощ влиза в дома, входът е и първото нещо, което гостите или всеки, който минава около дома ви, вижда.
Обърнете внимание на посоката на входа
Най-благоприятната посока е насочена към юг, защото разрешава асимилиране на чи (жизнена сила), мир в фамилията и светлина да влезе в дома.
Осигурете уместно пространство за влизане
Често входната врата на дома да се отваря напряко в хол или столова. Ако обособеното пространство не е допустимо и зоната, в която се отваря вратата ви, е огромна, можете да сложите килим, който да да дефинира входа на дома.
Поддържайте входната врата
Уверете се, че боята е добре или вратата не скърца при отваряне, ключалката действа вярно. Смята се, че тези дребни спънки въздействат върху ежедневния ви живот. Те даже могат да повлияят на здравето ви. Почиствайте входната врата понякога. Правете го с мисълта, че изтривате или почиствате всички отрицателни сили от вкъщи си.
 Какви аромати и къде да ги сложим в дома си съгласно Фън Шуй Какви аромати и къде да ги сложим в дома си съгласно Фън Шуй
Фън шуй и ароматните масла са прелестни принадлежности, които ви разрешават да хармонизирате външното и вътрешното пространство. Благодаре...
Изберете верния цвят на вратата
Според посоката на вашата входна врата има съвършен цвят за основната врата. Ако е с южно ревю, изберете огнено алено. В случай, че входната врата е със северно ревю, изберете черно или мрачно синьо. За изток и югоизток естественият цвят на дървото е най-хубавият, а за запад и северозапад е подобаващ жълтият или охра цвят. И най-после, за югозападната и североизточната посока, изберете бял цвят.
Размерът има значение
Според Фън Шуй, вашата входна врата не би трябвало да бъде прекомерно огромна или прекомерно дребна. Смята се, че вход, който е по-голям от нужния размер, в последна сметка ще предложения повече от нужната сила в дома. А дребните входни порти може да не разрешат задоволително място за задоволителна сила в дома.
При по-малките порти можете да поставите огледало от двете страни на входната врата и да му се доверите, с цел да балансира количеството сила, постъпващо във вашия дом.
 Как да подредиш хоум офиса си съгласно Фън Шуй Как да подредиш " хоум офиса " си съгласно Фън Шуй
Начинът, по който подреждате работния си ъгъл вкъщи или на работа, оказва влияние върху метода, по който ще се чувствате. Мястото,...
Уверете се, че няма спънки
Не се предизвикват тесни пространства, блокирани входове, кошчета за боклуци или умиращи растения на прага. Това няма да внесе разцвет в къщата. Всъщност има негативно влияние върху целия дом.
От друга страна, всевъзможни трудности при отваряне на входната врата ще създадат силата в застой и може да доведат до блокирани благоприятни условия. Не блокирайте положителните трептения, създайте пространство, където им е разрешено да текат свободно из дома. Трябва да премахнете всички спомагателни предмети от входа на дома си и да го извършите по-привлекателен за силите, които желаете да влязат. Растенията, картините или красивите лампи са чудесна концепция да създадете привлекателно входно пространство, което ще бъде съвършено по фън шуй.
Направете входа привлекателен
Поканете положителните трептения и просперитета във вашия дом, като поставите постеля за добре пристигнали на входа. Перфектната поставка ще бъде необятна колкото вашата врата или малко по-голяма.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР