Главният режисьор на Народния театър Иван Вазов - Александър Морфов,

...
Главният режисьор на Народния театър Иван Вазов - Александър Морфов,
Коментари Харесай

Официален офис на ДПС. Морфов надраска вратата и на директора на Народния

Главният режисьор на Народния спектакъл " Иван Вазов " - Александър Морфов, продължава с демонстрациите на митинг посредством драскане по порти в театъра. Този път обект на възмутата му от обстоятелството, че някогашната пиарка на Движение за права и свободи, народен представител и зам.-министър на културата - Велислава Кръстева, води в този момент връзките на институцията, стана вратата на... шефа. " Официален офис на Движение за права и свободи " е написал той на кабинета на Васил Василев. Не е подминал (отново) вратата и на самата Кръстева, на която е сложил следното: " Приемна на Движение за права и свободи ".

За новата-стара форма на митинг описа самият Морфов в изявление за профилирания за просвета уебсайт " ". Той обаче е безапелационен - няма да подаде оставка от Народния.

За Кръстева Морфов показва, че " тя е всичко това, което ѝ наредят нейните господари ". 

" Мога просто да изтъквам Гьоринг: " Аз нямам съвест, моята съвест се споделя Адолф Хитлер " - декларира.

А за Василев:

" Той освен, че не взима решение, само че узакони цялата тази безмозъчна партийна централа, която сътвори в Народния спектакъл. Първата стъпка бе да купи артистите. (...) Заплахи, клевети, неистини, комисии, тласкане към доносничество, визити при президента...Това е политическа акция, той желае да ръководи театъра като частна компания ".

На въпрос " Вие по какъв начин поддържате връзка с Васил Василев? ", Морфов отвръща:

" Аз с нищожества не поддържам връзка ".

Директорът на театъра бил " заловен в в примката на Доган, Борисов и цялата тази компания ".

Според основния режисьор задачата на шефа била той самичък да напусне театъра, само че нямало да го направи. След надраскването на вратата обаче очаквал дисциплинарно уволняване.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР