Главният прокурор Сотир Цацаров, административният ръководител на Специализираната прокуратура Иван

...
Главният прокурор Сотир Цацаров, административният ръководител на Специализираната прокуратура Иван
Коментари Харесай

Извънредно! Разбита е мощна банда, бълвали наркотици и менте пари! Тарторът бил изненада, че го сгащили, но...

Главният прокурор Сотир Цацаров, административният началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев и шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов дадоха ексклузивен брифинг. На него те оповестиха, че е разрушена огромна група, бълвала опиати и подправена валута.



" Става дума за незаконна група, задържани са петима души за опиати. Едно от лицата, с изключение на с опиати, се е занимавало с отпечатване на подправени банкноти. Нито една от банкнотите, обаче, не са стигнали до реализация вън от мястото на произвеждане. Става дума за 50 и 100-доларови и 100-евро банкноти. Подготвяни са 500-еврови банкноти ", уточни Цацаров.
" Десетки лица са обвинени. До през вчерашния ден бяха арестувани над 19 души. Те са рискови – може да се укрият, може да създадат и друго закононарушение ", сподели пък Иван Гешев.


" Лидерът може да продължи да прави опити да продължи производството на неистинен банкноти в Габрово. Той е остарял познайник на полицията. През 2010 година е излязъл от пандиза тъкмо за това закононарушение, а незабавно откакто е излязъл е почнал на ново ", това сподели пък шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов.

" Разбитата печатницата е щяла да прави подправени банкноти, които са щели да залеят освен в България, само че и в целия свят ", посочи още шефът на ГДБОП.

Спиродонов посочи, че арестуваното лице е бил извънредно сюрпризиран, че служителите на реда са стигнали до него, само че притиснат от истината той направил цялостни признания.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР