Главният прокурор се противопостави на промените в Закона за контрол

...
Главният прокурор се противопостави на промените в Закона за контрол
Коментари Харесай

Главният прокурор се противопоставя на промените в Закона за контрол върху наркотичните вещества


Главният прокурор се опълчи на измененията в Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, импортирани в Народното събрание от депутати от  " Демократична България ", " Продължаваме промяната ", " ИТН " и " Възраждане ". 

Обвинител номер едно се афишира против опцията министърът на земеделието да позволява развъждането на промишлен коноп. Според в предлаганите промени липсва ясно разграничение сред индустриалния коноп и марихуаната и не се планува опция Министерство на здравеопазването или различен орган да реализира настоящ или следващ надзор върху наличието и концентрацията на интензивно вещество в добитата продукцията.

" Не е ясно и по какъв начин ще се усъвършенства ефикасността в активността на държавните органи, както в организационно отношение, по този начин и с оглед отбраната на застрашените от разпространяването на наркотични субстанции публични групи като се има поради, че настоящата в този момент уредба е задоволително ясна и детайлизирана ", написа основният прокурор в мнение до Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР