Главният прокурор Иван Гешев скочи срещу цензурата, която наложиха медиите

...
Главният прокурор Иван Гешев скочи срещу цензурата, която наложиха медиите
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев скочи срещу цензурата, която налагат медиите!



Главният прокурор Иван Гешев скочи против цензурата, която постановиха медиите върху изказванията му и тези на представителя на основния прокурор Сийка Милева. По-късно самата Милева дефинира държанието на медиите като хибридна офанзива против прокуратурата, която е проведена от обвинени лица. Медиите изрязоха един от вжните изрази, които употребява и Иван Гешев и неговия представител Сийка Милева, а точно:

"Прокуратурата знае против кого се е изправила. Знае, че се изправя против хазартна организация, която има милиони левове, с които ще се опита да се отбрани посредством вас, медиите “.

По този метод прокуратурата удостовери една от най-страшните истини и тя е, че в България няма свободни медии и публицисти в тях, с изключение на тези, които си заплащат, с цел да могат да приказват и отразяват свободно обстоятелствата и събитията. Нещо повече с тези изказвания на основния прокурор стана ясно, че медиите в България обслужват олигархията и ръководещата клика, която е тясно обвързвана с доста от подсъдимите и обвинените олигарси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР