Главният прокурор Иван Гешев се отзова на поканата на лидерите

...
Главният прокурор Иван Гешев се отзова на поканата на лидерите
Коментари Харесай

Гешев се появи при протестиращите във Факултета заради убийството в София

Главният прокурор Иван Гешев се отзова на поканата на водачите на ромската общественост да се срещне с хората в столичния квартал " Факултета ". Срещата им е в двора на учебното заведение в квартала.

Този взрив на престъпността е резултат от дейностите на някои, които назовават себе си политици, и това не е работа на прокуратурата. Прокуратурата не може да замести страната, само че все някой нещо би трябвало да направи, сподели Гешев, съобщи БТВ, цитира Стандарт..

" Тук трябваше да са някои, които назовават себе си политици, тъй като всичко това, което се случва последната една година, две – взрив на престъпността като от 90-те години, не е резултат от дейностите на правоохранителните органи, а е резултат от това, което вършат някои, които се назовават политици. А цената плащате вие и хората в страната ", съобщи основният прокурор.

„ Знам по какъв начин се чувствате или по-скоро не знам, само че допускам. Не мога да ви обещая око за око, зъб за зъб, тъй като прокурорите и съдиите съблюдаваме законите. 90% от това, което се случва в страната, е от това, което вършат като фалшив артикул - законите. Това обаче, което мога да ви кажа, е, че няма да оправдаем никой отговорен и няма да обвиним никой почтен ", обърна се към събралите се хора Гешев.

Хората от квартала бяха безапелационни, че всеки ден ще излизат на митинг.

Главният прокурор подсигурява, че в понеделник делото за починалия водач ще бъде на специфичен контрол и ще се следи да няма никакви нарушавания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР