Главният прокурор Иван Гешев коментира на живо преди заседанието на

...
Главният прокурор Иван Гешев коментира на живо преди заседанието на
Коментари Харесай

Гешев към журналисти: Няма държава с нулева корупция. Внимавайте следващите да не сте вие

Главният прокурор Иван Гешев разяснява онлайн преди съвещанието на Висш съдебен съвет изказванията на вътрешния министър Бойко Рашков за злоупотреби в прокуратурата:

" Ще разясня единствено кардинално, все още не ми е известно българската конституция да е отменена и тя е настояща, в това число наказателно-процесуалният кодекс. Второто е, че изцяло споделям концепциите на министър-председателя за нулева толерантност към корупцията и нулева корупция, както мисля, че е верният откъс. Но нулева корупция не съществува в нито една страна.

Иначе ще разясня нещо, когато е правилно, в този момент Рашков е размахвал някакви листове, допускам, че ги е придобил по някакъв противозаконен метод, не мога да допускам, че министърът на вътрешните работи ще извърши някакви противозаконни дейности, тъй че мощно се колебая, че са съответни. Главният прокурор нито следи, нито повдига обвинявания. Искам да кажа още, че от дълго време българската прокуратура има притеснителни трендове за нарушение правата на индивида.

За страдание прокуратурата се оказва единствената бариера сред българските жители и беззаконието. Последно е законността и ще си свършим работата. Ще разберем дали идващите няма да сте вие тъй като сте задали непревилни въпроси. Не бях очевидно свестен, че желая диалог за специалризираната прокуратура. Предложих диалог по всички тематики, касаещи правата на индивида, предложих диалог по разнообразни тематики. 

Не се тормозя да се причислят представители на изпълнителната власт. Ако някой се тормози, ще дойда самичък. В интерес на българските жители е да има разговор сред институциите. Нека се организира обществен диалог, защото има манипулативни изказвания. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР