Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен

...
Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен
Коментари Харесай

Гешев отправи страшна закана към престъпниците от Белозем

Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен Маринов дойдоха изненадващо в Белозем, където се организира огромна полицейска интервенция. Те бяха посрещнати от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев.

"Това, което се случи с старата жена, е безсрамие. Ако не може да се оправим с тези неща - с битовата престъпност, по-добре да закриваме страната. Работим с господин Рогачев, отговорните ще бъдат открити. Ако би трябвало, цялата полиция ще се изсипе тук.

До края на годината нещата ще наподобяват по напълно друг метод. Ще станат нещата. Но би трябвало и от вас помощ на локално равнище " съобщи Иван Гешев.

Операцията е част от ограниченията, разпоредени от основния прокурор Иван Гешев за справяне с битовата престъпност.

Полицейските сили са мобилизирани в търсене на нападателите на старата жена, която бе грубо пребита и ограбена от незнайни нападатели в събота през нощта.

Маскирани крадци влезнали в дома на 89-годишната Атанаска и почнали да я разпитват къде си крие парите, описват хора от селото. Възрастната жена отказала да даде спестяванията си и последвал побой.

Маскираните мъже я хванали за краката и почнали да я влачат из къщата. Малко по-късно намерили парите й, само че те не им стигнали и решили да й откраднат бойлера. В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.

Апашите взели и телефона на дамата, с цел да не може да извика помощ и я оставили на лежи на земята в дома си. На сутринта я намерил синът й. Пострадалата има тежко строшаване на тазобедрената става.

Тя е настанена в УМБАЛ „ Свети Георги”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР