Главният прокурор Иван Гешев, главният секретар на МРВ Ивайло Иванов

...
Главният прокурор Иван Гешев, главният секретар на МРВ Ивайло Иванов
Коментари Харесай

Иван Гешев в Галиче: Присъдата на убиеца на Андреа е най-тежката по закон /снимки/

Главният прокурор Иван Гешев, основният секретар на МРВ Ивайло Иванов и окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков посетиха село Галиче, където разговаряха с кмета Страхил Стоянов и локални поданици, оповестиха от прокуратурата.
Преди това те посетиха Мездра поради нещастието с 8-годишния Томи, за което заяви първо медията ни.



Точно преди една година Иван Гешев посети Галиче по отношение на грубо ликвидиране на 18-годишнaта Андреа, осъществено в селото на 11 януари 2020 година



Тогава основният прокурор съобщи, че ще бъде направено всичко допустимо закононарушението да бъде разкрито и причинителят да бъде осъден.
„ Тук сме, за да покажем, че има страна и страната си прави работата “, сподели той.
По време на диалозите през днешния ден Иван Гешев уточни, че е реализирано допустимо най-тежкото по закон наказване за ликвидиране, осъществено от напълнолетен - за това закононарушение Наказателният кодекс планува 12 година затвор.
В началото на ноември 2020 година подсъдимият бе наказан на 18 години затвор с решение на Окръжен съд-Враца, което по-късно влезе в действие. Освен за убийството, той бе приет за отговорен за навлизане в непознато жилище и обезчестяване.
„ Колегите от Министерство на вътрешните работи и Окръжна прокуратура-Враца си свършиха бързо работата, след една година към този момент има присъда “, сподели Иван Гешев пред жителите на село Галиче.
Главният прокурор съобщи, че взаимните дейности на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на „ битовата престъпност “ дават резултати и изрази убеденост, че ще обезпечат повече успокоение на жителите на дребните обитаеми места.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР