Главният оперативен директор на гиганта за веган храни Beyond Meat

...
Главният оперативен директор на гиганта за веган храни Beyond Meat
Коментари Харесай

Отвъд месото: Шеф на веган фирма обвинен, че е ухапал човек по носа

Главният действен шеф на колоса за веган храни Beyond Meat е задържан за това, че е ухапал носа на мъж по време на скандал в Съединени американски щати, заяви Би Би Си.

53-годишният Дъглас Рамзи е изправен пред обвинявания в „ терористична опасност “ и побой трета степен,показват правосъдните записи.

Той се замеси в спор с различен водач и ухапа мъжа, „ разкъсвайки плътта на върха на носа “, съгласно KNWA/KFTA, американска телевизионна станция, която цитира прелиминарен полицейски отчет.

Полицията във Файетвил не отговори незабавно на искане на Би Би Сиза коментар.

Като предходна активност, Рамзи може да се похвали с 30-годишна кариера в месопреработвателния колос Tyson Foods, където е ръководелотдела за домашни птици и бизнеса на McDonald`s.

Той се присъединявакъм Beyond Meat като основен действен шеф през декември предходната година.

„ Горд съм да се причисля към неговата задача да създава вкусни артикули, които са по-здравословни за нашите клиенти и по-устойчиви за нашата планета “, споделя Рамзипо време на назначението му.

Beyond Meat - която прави растителни бургери, салами и хапкинаправи своя борсов дебют на борсата Nasdaq в Ню Йорк през май 2019 година

Акциите на фирматаскочиха с повече от 160% в първия им ден на търговия, което янаправи еднаот най-успешните първоначални обществени предлагания през последните години.

Оттогава обаче акциите на компанията паднаха, губейки повече от 70% от цената си единствено тази година.

Миналия месец Beyond Meat намали прогнозата си за приходите за годината и съобщи, че ще редуцира почти 4% от световната си работна мощ.

Главният изпълнителен шеф Итън Браун сподели, че по-високата цена на растителното месо е забавила растежа на компанията, защото клиентите по света са изправени пред възходящите разноски за живот.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР