Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели своите очаквания

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели своите очаквания
Коментари Харесай

Балъков: Чака ни тежка седмица, задачата на Ясен Петров няма да е лесна

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков показа своите упования преди дуела с Ботев Пловдив от 21-ия кръг на родната efbet Лига.

„ Много тежък мач. Чака ни тежка седмица, като предходната с три мача, където, в случай че създадем добър баланс в игрите си и в разпределението на силите, се надяваме да спечелим и трите, което е доста тежко “.

„ Най-слабият ни мач беше в Монтана. Там не можахме да създадем това, което искахме. Срещу Етър направихме много групови бърка. Преди това играхме 120 минути за Купата, което оказа въздействие. Говорили сме със състезателите, проучва ли сме. При нас в състава постоянно може да има изненади. Нямаме проблеми кой знае какви. Имаше леки настинки на двама играчи. Вече са на разположение, дали ще ги вземем в групата е въпрос на треньорско решение. Серкан тренира пълноценно, може да попадне в групата и в състава. Имаме още една подготовка, би трябвало да изчакаме “.

Балъков бе запитан и какво мисли за треньора на "канарчетата " Аздурин Валентич:

„ Говоря за треньорските му качества. Не желая да влизам в такава тематика. Той е един доста добър треньор. Има разнообразни треньори с разнообразни характери и страсти. Аз не се възпламенявам бързо, не крещя по състезатели, по съдии. Но има и различен тип треньори. За мен е значимо моят тим какво ще сътвори на пловдивска земя “.

„ Надяваме се. Гостуванията би трябвало да ги преодолеем с победи. Вече имахме победа в Пловдив, само че ще бъде мъчно. Те изгубиха предния си домашен мач и ще бъдат пределно стимулирани и ще желаят да си върнат за тази загуба с победа. Това е футболът. Отново се срещаме с тях и желаеме още веднъж да излезем като спечелили “.

Специалистът разяснява и привлечения през зимата нападател Димитър Митков от Лудогорец:

„ Няма терзание към този момент. Дойде бързо, трябваше да се приспособява, само че към този момент се познава с всички в тима. Вижда се и от мачовете. С всеки мач израства и се надяваме да дава още повече за ЦСКА 1948. На мача с Левски направи дузпа. На мача с Ботев вкара гол, а против Етър удари греда. Типичен централен нападател с огромна вероятност. Радваме се, че може да бъде при нас след напускането на Марто “.

„ Трябва да минем първо през Ботев, след това е Арда. И те ще имат същия брой мачове. Единствената разлика ще е, в случай че играем 120 минути, другите по 90. Физическото положение ще е значимо. Подготвени сме макар загубата в Търново. Не е физическото положение повода да загубим мачовете “.

Балъков приказва и за идните мачове на националния тим, където своя дебют като селекционер ще направи Ясен Петров.

„ Във всеки един миг има разнообразни футболисти, които са в друга форма. В националния тим се викат футболисти в положително физическо положение. Ще забележим какви футболисти ще извика от България. Задачата на Ясен няма да е лесна, както не беше и при мен. Нека не разясняваме кой е извикал, а да им стискаме палци, да се положителни, тъй като това за него е начало “.

„ Ще бъдем в Правец. Когато не сме в Бояна, сме на Правец. Ежедневно сме в лагер. Това е задачата младите футболисти да порастват колкото е допустимо по-бързо “, съобщи Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР