Главният мениджър на коментира състоянието на футбола ни и беше

...
Главният мениджър на коментира състоянието на футбола ни и беше
Коментари Харесай

Бала: Слагаме Ицо начело на БФС и да видим дали ще цепи басма на някого, но...

Главният управител на разяснява положението на футбола ни и беше безапелационен, че би трябвало да се направи цялостен рестарт. Бала е на мнение, че ръководещите футбола ни не си дават действителна визия къде се намираме на футболната карта.

" За мен началник на БФС би трябвало да бъде човек с упоритости и хрумвания, които да осъществя. Ножът е опрял до кокала. Докога ще чакаме? При всички положения той би трябвало да бъде обкръжен с футболни хора. Не може сръчен човек в бизнеса да оправи проблемите на българския футбол, в случай че няма човек до него, който да схваща футбола. Аз нямам тези визии за президент на БФС. Ето да вземем за пример Ицо Стоичков. Слагаме го за президент на БФС и дано забележим дали ще цепи басма на някого. Той обаче си работи в чужбина и си играе голф. Когато е имал опция да работи, някой го е изпъдил ".

" Нашите млади футболисти не са на това равнище и да отидат да играят с Англия. Новият треньор ще отвори пътя на младите, само че мъчно ще направи нещо. Аз желаех да трансформира нещо. Забраних на вратарите да ритат топката напред. Вярно, паднах от Англия, само че демонстрирах, че желая да се промени нещо. С тази идея, която беше разисквана с Изпълкома, трябваше да променим нещата. Всичко отиде на кино поради една загуба с 0:6 от Англия. Нямаме никаква действителна визия къде се намираме. Ние сме под Албания и други страни, които преди биехме със затворени очи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР