Главният мениджър на говори пред медиите преди гостуването на Арда

...
Главният мениджър на говори пред медиите преди гостуването на Арда
Коментари Харесай

Бала: Трябва да има рестарт на футбола у нас, далеко съм от кухнята на БФС )

Главният управител на приказва пред медиите преди гостуването на Арда в петък (11.12) в мач от последния кръг на зимния полусезон.

" Арда са един доста забавен тим с един добър треньор, откриха своя жанр на игра. Не е инцидентно, че са на тази позиция, на която са. Отбор, който разчита на огромен темперамент, имат бързи нападатели и доста добра и перспективна междинна линия. На нас ни е ясно, че можем да победим, единствено в случай че сме на същото равнище на битка, заряд, предпочитание и постоянно играем нашия жанр на игра. Ще се съобразим с тях, доколкото считаме, че би трябвало да го създадем. Търсим реванш от първия мач. Ако успеем да победим, заявяваме сериозна рекламация към челните места.

Вие знаете, че ние гледаме да се обръщаме напълно към български футболисти, към младите такива. Селекцията ни е ориентирана в тая тенденция. Разговори, където е допустимо, се водят и мислим за селекция, само че изчакваме последния мач да се изиграе и по-късно да се разяснява. Имаме визии за някои български положителни и млади играчи.

Балъков още веднъж изрече мнението си и за Българския футболен съюз и кой би трябвало да поеме националния:

" Смятам, че на този въпрос чичо Венци може да ви отговори от. Ще го кажа, когато му пристигна времето. Най-важното е съществено да се заемем с рестарта на българския футбол. Имената и хората в този миг не са толкоз значими, колкото метода, по който ще станат. Този, който желае да го направи, би трябвало да има ясна и точна идея и самообладание. Има доста незнайни: БФС, президент на БФС, цялостен екип, селекционер. Нямам никаква визия, надалеч съм от кухнята. Стискам палци да се вземат верни решения ".

Относно зимната подготовка на ЦСКА 1948, спецът съобщи:

" Ние всичко сме приготвили за зимната подготовка, в този момент сме съсредоточени напълно върху Арда. След края на този мач ще имаме 1-2 дни, в които ще приказваме по някои точки, които към този момент са говорени, само че става въпрос за подготовка, за селекция, Всичко върви по проект.

Има футболисти, на които няма да можем да разчитаме. Например един Чочев, Орачев. Като цяло не ни тормози този факт, който и да влезе, би трябвало да даде оптималното от себе си ", приключи Балъков.
efbet Лига 16 кръг, петък 11 декември  Арда (Кърджали) 17:30предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР