Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг е запален фен

...
Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг е запален фен
Коментари Харесай

Набиха Марк Зукърбърг

Главният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг е разпален почитател на джиу-джицу и спаринг борбите. Той разгласява свое селфи, в което очите му са насинени, а носът му наподобява засегнат.

" Спарингът излезе малко отвън надзор ", написа Зукърбърг в Instagram. " Може да се наложи да осъвременявам аватара си ", добави шеговито той.

Белезите от спаринг на създателя на Фейсбук завоюваха утвърждението на няколко професионални бойци, които похвалиха милиардера в мненията под фотографията.

" Хубава очна линия! ", разяснява ММА първенецът Джони Еблен.

Не липсваха и голям брой иронични мнения.

" Доказателство, че Марк Зукърбърг не е РОБОТ ", написа един консуматор на Instagram. " Да, тъй като той явно е рептил ", дава отговор различен.

Преди няколко години, в предпочитание да усъвършенства имиджа си, Марк Зукърбърг реши да влага съществено в ММА и бойни изкуства. Изглежда, че заниманието му харесва, а той даже е сполучлив в него.

Зукърбърг се състезава в районни шампионати по джиу-джицу и даже завоюва медали три пъти на едно такова събитие през май. През 2022 година милиардерът показа, че тренира по няколко часа дневно.

Хобито на Зукърбърг бе посрещнато саркастично и от Илон Мъск, който преди няколко месеца изиска " да се бие в клетка, против основателя на Фейсбук ". За миг даже имаше изгледи, че дуелът ще се случи. Мъск обаче изиска мачът да не е по разпоредбите на UFC, в следствие стартира да предлага най-различни местоположения за провеждането му - като Колизеума в Рим, а най-после се извини, че има планувана интервенция. Така " конфликтът на милиардерите " остана неосъществен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР