Главният изпълнителен директор на Fibank, г-н Никола Бакалов, връчи чек

...
Главният изпълнителен директор на Fibank, г-н Никола Бакалов, връчи чек
Коментари Харесай

Fibank с дарение в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика

Главният изпълнителен шеф на Fibank, господин Никола Бакалов, връчи чек за подаяние на стойност 21 924 лева на Вицепрезидента на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) - госпожица Невяна Владинова. Дарението е продължение на сполучливото съдействие сред банката и БФХГ, което продължава към този момент повече от десетилетие.

Инициативата на Fibank за подкрепяне активността на БФХГ се осъществя посредством благотворителния календар на банката за 2024 година, чиито съществени настоящи лица бяха точно българските гимнастички. В фрагментите те извършват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната сила на водата, като календарът се концентрира върху устойчивото развиване и опазването на естествените запаси. Всеки клиент, който желаеше да се включи в дарителската самодейност и да поддържа БФХГ, можеше да закупи календара на символичната сума от 10 лева от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на акцията Fibank удвои събраната сума.

„ През годините Fibank е заставала зад доста разнообразни начинания и във всички тях водещото постоянно е било да насочи вниманието на обществото към същинските, значими и значими дела. Тази година, с помощта още веднъж на девойките и девойките от Българската федерация по художествена гимнастика, поставихме акцент върху цената на водата и опазването й като незаместим естествен запас. Изменението на климата визира всички райони по света и в България. Радвам се, че толкоз доста наши клиенти и тази година ни поддържаха и закупиха стилния календар на Fibank. Изключително ми е прелестно, че за поредна година имам опцията да връча чек със събраните средства на госпожица Владинова, които ще допринесат за развиването на българския спорт. Пожелавам и на нея, и на нашите надарени гимнастички, сполучливо показване на Олимпийските игри в Париж и доста сцени през годината ", показа Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен шеф на Fibank господин Никола Бакалов.

От своя страна, госпожица Невяна Владинова, Вицепрезидент на БФХГ, съобщи: „ Българската федерация по художествена гимнастика е безпределно признателна за дългогодишната поддръжка, която Fibank оказва на българския народен тим по художествена гимнастика. Ние сме щастливи, че годишно се включваме взаимно с Fibank за подпомагането на една благородна идея. Винаги можете да разчитате на нашето партньорство и поддръжка за Вашите вдъхновяващи обществото начинания. Благодарим сърдечно, тази помощ е скъпа в годината на Олимпийските игри! "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР