Главният герой на предстоящата седмица ще бъде най-бързата планета в

...
Главният герой на предстоящата седмица ще бъде най-бързата планета в
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 24 до 30 юли: Кой ще има незабравима среща и кой мечтаната почивка

Главният " воин " на идната седмица ще бъде най-бързата планета в Слънчевата система - Меркурий. На 27 юли той ще се свърже с Венера в последните градуси на знака Лъв, което ще ни донесе освен естетика сред мозъка и възприятията, само че и ще разреши на мнозина да извърнат внимание на сантименталната сфера в живота си. През този интервал се случват приятни и забавни запознанства, появява се любознание, увлечение към хубостта и хармонията. Възможна е поддръжка от страна на обичаните хора освен в прочувствен, само че и в веществен проект. Придобивките или покупките, направени по време на съответствува на Меркурий и Венера, ще бъдат изключително сполучливи, те ще радват дълго време, ще носят наслаждение.

Този пренос ще донесе положителни вести, хармонични контакти с сътрудници и сътрудници в професионалната сфера и бизнеса. Всякакви промоционални събития, обществени изявления ще бъдат сполучливи. Денят е удобен за подписване на контракти, трудови контракти, приемане на препоръки, смяна на имиджа, определяне на потребни публични връзки. В сферата на взаимоотношенията е допустимо да се възвърне хармонията след зародили по-рано кавги и спорове, помиряване, обмисляне на взаимна отмора или пътешестване. Фаворити в този интервал ще бъдат Телец, Риби, Везни и Близнаци.

Но тригонът на Меркурий и кармичната планета Раху на 28 юли ще направи запознанствата от този ден доста значими както за партньорствата в бъдеще, по този начин и за сантименталната сфера. Има всички шансове да срещнете човек със сходни възгледи, общи ползи или занимания и тази среща ще бъде началото на една дълга и доста забавна връзка. Особено си коства да се вгледате по-внимателно в новите познати на този ден - Близнаци и Дева.

Квадратурата на Уран с кармичната планета Лилит (Черна луна) в неделя ще повдигне изключително остро въпросите за свободата и на напред във времето ще излязат персони с качества на " революционери " по темперамент. Те обичат да се открояват на фона на другите, мненията и преценките им се разграничават от общоприетите, само че в каква посока ще работят, какви полезности ще внесат в обществото, зависи от самостоятелния хороскоп на всеки човек.

През този интервал множеството хора ще са склонни да влизат в спорове, да потвърждават мнението си, да подхващат фрапантни дейности и да взимат непредсказуеми решения. Възможно е да зародят проблеми заради спонтанни разходи в Скорпион, Козирог или Водолей. По-добре е да изключите всевъзможен тип пазаруване, придобиване или финансиране на личните си удоволствия. На Лъвовете, Стрелците и Овните не се предлага както да вземат, по този начин и да дават назаем, освен пари, само че и други материални полезности. Здравето може да се утежни при Раците, Рибите и Везните, като последните би трябвало да извърнат внимание на ендокринната система на организма, психосоматичните признаци.

Ретроградното придвижване на Хирон през последната седмица на юли ще даде късмет на доста представители на зодиакалния кръг да се върнат към остарели проблеми и въпроси, само че да ги решат по нов метод. Хирон нормално предлага доста елементарен и грациозен метод за лечение на остарели прочувствени рани, по тази причина е значимо да не пренебрегвате прочувствената болежка, да не оставате в позицията на жертва, а да погледнете на проблематичната обстановка от нов, непредвиден ъгъл. Хирон постоянно дава " ключ " на тези, които желаят да преминат на ново равнище на разбиране на живота си и заобикалящата ги реалност. Онези представители на Зодиака, които имат назадничав Хирон в хороскопа си, ще имат значим интервал на " коригиране на грешките ", резултатът от който може да бъде " раждането " на една изцяло нова персона - по-свободна, некомплексирана, открита и самоуверена. Вижте какво още ви чака през последната седмица на юли съгласно зодиакалния ви знак в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР