Главният адвокат на американския президент Доналд Тръмп в разследването на

...
Главният адвокат на американския президент Доналд Тръмп в разследването на
Коментари Харесай

Главният адвокат на Тръмп в разследването на руската намеса на изборите подаде оставка

Главният юрист на американския президент Доналд Тръмп в следствието на съветската интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, Джон Дауд, е подал оставка, заяви в. " Ню Йорк таймс ", цитирайки осведомени източници.

Според един от тях Дауд се е отдръпнал, откакто заключил, че Тръмп от ден на ден подценява препоръките му.

Дауд беше водещ юрист от лятото на предходната година, откакто дългогодишният персонален юрист на Тръмп Марк Касовиц напусна. За най-новата смяна в юридическия екип обаче се приказва от няколко дни, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

По-рано през седмицата Тръмп укрепи правния си екип с юрист, обвиняващ ФБР и министерството на правораздаването, че се пробват да скалъпват подправени обвинявания против Тръмп в съглашателство с Русия по време на предизборната акция през 2016 година Това може да е знак за по-агресивна акция за дискредитиране на специфичния прокурор Робърт Мълър.

Според юриста Джей Секулоу, който също съставлява Тръмп в следствието на специфичния прокурор, тази седмица към юридическия екип ще се причисли вашингтонският юрист Джоузеф Дидженова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР