Главната особеност в смартфона iPhone X е безрамковият екран Super

...
Главната особеност в смартфона iPhone X е безрамковият екран Super
Коментари Харесай

Експертите са поразени от тестовете на дисплея в iPhone X

Главната специфичност в смарт телефона iPhone X е безрамковият екран Super Retina Display, заемащ съвсем цялата повърхност на лицевата част.
Това е първият OLED екран в смарт телефоните на Apple и има редица прерогативи, само че и някои дефекти. Професионалните специалисти на DisplayMate тестваха параметрите на новия екран и останаха изумени от резултатите.



След тестванията на iPhone X , специалистите оповестиха, че в новия флагман на Apple е подложен най-хубавият и идеален екран освен измежду смарт телефоните, само че и измежду всички мобилни устройства на пазара. Показателите на този екран се оказаха по-добри от тези в Samsung Galaxy Note 8, който до момента се считаше за най-хубав. Всички виждат, че OLED дисплеят за iPhone X се създава точно от Samsung, което наподобява много занимателно.

DisplayMate разгласи, че екранът на iPhone X най-точно изобразява цветовете измежду всички устройства, тествани от специалистите на тази компания. Матрицата е с оптималната бляскавост 634 нита, до момента в който при Galaxy Note 8 тя доближава 560 нита. Ако яркостта на екрана в iPhone X се намали с 2 нита, точността на цветовете се резервира, което не може да се каже за IPS матриците.



Приятна специфичност е антибликовото покритие на екрана на iPhone X, което минимизира отраженията при блестящо осветление.

Експертите са изумени и от това, че Samsung е направил по-добри екрани за iPhone X, в сравнение с за своите лични флагмани Galaxy S8 и Galaxy Note.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР