Гласувах за връщане на държавността, за да се развива родината

...
Гласувах за връщане на държавността, за да се развива родината
Коментари Харесай

Гласува ли Делян Пеевски без да има право?

Гласувах за връщане на държавността, с цел да се развива родината ни и да заеме своето почтено място в Европейски Съюз. Това съобщи лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски по-рано през днешния ден откакто гласоподава в неделя в село Бабяк, община Белица.

Пеевски сподели също, че е извънредно време да бъдат поставени спирачки на олигархичното задкулисие в страната, опитващо се да опълчва жителите на България едни на други и спъващо напредъка и развиването на страната и обществото ѝ.
Кой е " журналистът ", пред който проговориха Делян Пеевски и Бойко Борисов?
Ден преди края на третата поредна предизборна акция за 2021 година водачът на ГЕРБ Бойко Борисов реши да даде не едно, а две изявленията....

В обществените мрежи обаче незабавно се появиха сигнали, че е гласуването на дългогодишният народен представител от придвижването може да се окаже незаконосъобразно. Разследващият уебсайт заяви, че при инспекция в уеб страницата на ГРАО с ЕГН-то на Пеевски се появява информация, че лицето не дава отговор на изискванията за включване в изборните описи.  също направи таква инспекция, която сподели същия резултат:



Припомняме, че Групово дело БОЕЦ внесе за изтриване на Пеевски като претендент за народен представител поради несъблюдение на законовите условия. ЦИК обаче отхвърли да прегледа сигнала всъщност.

Друга обаче е най-вероятната причина Пеевски да не излиза при информация по ЕГН в ГРАО. Според претендентите за народни представители, членове на ЦИК, на РИК и наблюдаващите се заличават от изборния лист на секцията по непрекъснатия им адрес. По закон, не се издават удостоверения за гласоподаване на друго място на лица, пребиваващи отвън страната, и на лица, вписани в изборния лист по сегашния им адрес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР