Гласувах за свобода, законност и справедливост. Залогът е огромен. Призовавам

...
Гласувах за свобода, законност и справедливост. Залогът е огромен. Призовавам
Коментари Харесай

Румен Радев: Гласувах за свобода, законност и справедливост


" Гласувах за независимост, правда и правдивост. Залогът е голям. Призовавам всички сънародници да бъдем съпричастни към родината и да гласуваме ", това съобщи актуалният президент Румен Радев, откакто упражни своето право на избор и гласоподава в Професионалната гимназия по превоз " Макгахан " в София.

Първата значима задача е да се сформира държавно управление, добави Радев.

" Който се опасява, че не може да завоюва изборите, търси да ги опорочи, по тази причина е значимо да гласуваме, с цел да обезвреждаме тези опити ", сподели още той.

Започването на договаряния за участие на районен съд Македония в Европейския съюз няма да зависи от бъдещето българско държавно управление, а от самата районен съд Македония, добави още Румен Радев.

Ключово за началото на договарянията за Европейски Съюз за районен съд Македония е в съблюдаване на правата на македонските българи, в изкореняването на езика на омразата, в прекратяването на опитите за редовно заличаване на културното българско историческо завещание. Началото на договарянията няма да зависи от идващото ново държавно управление и нов парламент, а най-много от самата РСМ, която би трябвало да предприеме съответните дейности. Убеден съм, че единствено с открит разговор сред София и Скопие, ще изградим откровени другарски връзки, каквито чакат хората от двете страни на границата, акцентира Радев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР