„Гласувах за стабилно и компетентно правителство, което може да изведе

...
„Гласувах за стабилно и компетентно правителство, което може да изведе
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Гласувах за правителство, което да изведе България от кризите /снимки/

„ Гласувах за устойчиво и умело държавно управление, което може да изведе България от рецесиите, в които се намира, и да помогне на жителите, бизнеса и общините в страната “, съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова. „ Днес е денят, в който всички български жители би трябвало посредством гласоподаване да изразят гнева си от подмяната на дневния ред на обществото ни в последните месеци “, безапелационна беше тя.
Тя разяснява, че с внушения, операции и заплашване на симпатизанти на избрана политическа партия, в последните месеци се прави опит да бъдат изместени на назад във времето същинските проблеми в страната.
„ Гласувах за развиването на Северозападна и Северна България и за държавно управление, което умело и рационално да ни върне по пътя на развиването и градежа. За държавно управление, което ще осъществя всички значими планове за района.
Гласувах за президент, който да бъде фактически обединител на нацията, който няма да чертае разграничителни линии, а е подготвен да организира разговор с всички политическите партии, тъй като зад всяка политическа мощ стоят гласовете на български гласоподаватели и тяхната воля би трябвало да бъде зачетена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР