Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от

...
Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от
Коментари Харесай

Нинова: Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от националния интерес

Гласувах за президент общественик, който постоянно ще се управлява от националния интерес, от това да има мир, да не бъдем въвличани в спорове и ще трансформира КСНС в орган, където държавници ще мислим за България. Това съобщи минути откакто гласоподава водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

На въпрос за идните договаряния за сформиране на държавно управление, Нинова отговори, че е обнадеждена.

Във вторник стартират диалозите в 18 експертни групи, ние сме подготвени за тях, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Продължавам да считам, че бюджетът е едно от първите неща, които да дискутираме и да приемем, защото през него минават всички политики, съобщи Нинова в отговор на въпрос на Българска национална телевизия.

Ще беседваме занапред за министри, първо взехме решение да приказваме за стратегиите, добави тя.

В първите 100 дни ние предложихме понижаване на налога върху горива и храни за дребната потребителска кошница. Кардинална смяна, в този момент в рецесията, за данъчното законодателство, не сме обсъждали, съобщи Нинова.

Решението на Народно събрание от през вчерашния ден е аз и екипа да продължим договарянията в същия състав, сподели още Нинова.

Тя изясни, че през днешния ден е гласувала в късния следобяд, защото е зародил ангажимент в провинцията и се е наложило да пътува.





Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР