Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските

...
Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските
Коментари Харесай

Премиерът Гълъб Донев: Гласувах за народни представители, които ще изразяват и защитават интересите на българските граждани

Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората, за народни представители, които ще показват и пазят ползите на българските жители, а не своите лични. Това съобщи министър-председателят Гълъб Донев, откакто даде своя вот в столичното 60 ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. Според премиера, политическите представители, които ще бъдат определени в Народното събрание, е важно да дават образец за образование, диалогичност и толерантност. Министър-председателят Гълъб Донев изрази вяра за висока изборна интензивност през днешния избирателен ден. 

Премиерът Донев означи, че изборите, които се организират в България, са почтени, само че съгласно него по никакъв метод те не би трябвало да бъдат чести. „ Влизането в една серпантина от избори не е от изгода за нито един български жител “, съобщи министър-председателят. Премиерът Гълъб Донев посочи, че е належащо устойчиво болшинство в Народното събрание и постоянно държавно управление, което да взема решение същинските проблеми, стоящи пред българските жители. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР