Гласувах за България, в която младите виждат своето бъдеще, държава,

...
Гласувах за България, в която младите виждат своето бъдеще, държава,
Коментари Харесай

Радев не помни как е глусавал на 4 април, а днес - задържава, в която младите виждат бъдещето си

Гласувах за България, в която младите виждат своето бъдеще, страна, която принадлежи и работи в полза на обществото. Това съобщи президентът Румен Радев, откакто гласоподава машинно в столичното учебно заведение по превоз " Джанюариъс Макгахан ".

Той сподели, че " мощно се надява, че партиите са извлекли своя урок от предните избори и ще подходят градивно и отговорно, с цел да са на висотата на жителите ".

" Най-важното през днешния ден е българите всеобщо да гласоподават ", сподели президентът. Той прикани сънародниците си: " Тъй като това не е мярката да се преодолее опитът за изопачение на гласа ни, а е мярка, в случай че желаеме да имаме законно държавно управление и парламент, би трябвало да ги създадем такива ".

Според Румен Радев няма проблем с машинното гласоподаване - " елементарно, бързо, комфортно е ", сподели той.

Президентът поздрави всички чиновници на органите на реда, изборната администрация, ЦИК за организацията на изброит е, " за предварителната защита и профилактиката да се оправим с уродливото събитие на българската народна власт - купения избор ".

Трябва да ни тормози в случай че не се сформира държавно управление. При висока изборна интензивност ще имаме съответния деен парламент и законно държавно управление, добави Радев. Той чака започнатите промени към по-добро да бъдат необратими . " Рано е да се гадае какъв ще е кабинетът ", заключи президентът. А на въпрос дали е дал своя вот за същата партия, както и на 4 април, ток сподели: " Не си припомням " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР