Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина ден преди изборите

...
Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина ден преди изборите
Коментари Харесай

Борисов гласува, ще се забавлява, но се надява на разума на българите

" Гласувах против това полицейско принуждение, тази полицейщина ден преди изборите да влезе полиция в СУ и други университети. Това е срам, а още по-голям срам ще е Румен Радев да остане президент. Дано се отървем от този срам. " Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си глас в 78 СУ " Христо Смирненски " в Банкя.

Борисов изясни, че от ГЕРБ изчакали инициативните комитети да повдигнат персони, зад които хората да застанат, персони, които да ги обединят, да водят външната политика и политиката на добросъседство. За това и от ГЕРБ не издигнали партиен претендент за президент. " Доверихме се напълно на избора на всички ректори на ВУЗ-овете, на най-голямото образователно заведение, уточни Борисов.

И незабавно атакува съперника си от целия си финален мандат - претендентът за втори подобен президентът Румен Радев.

" Той (Румен Радев - б.р.) съумя да ни скара с нашите съседи. От най-обичана страна на Балканите, от София се правеше външната политика, в този момент се ненавиждаме със Скопие, Албания, ненавиждаме се с Турция. Това е резилът - да приказваш за истина и господство на закона, да откриваш самодейността " Три морета ", да вървиш на срещи с НАТО и да кажеш, че Крим е съветски. " Борисов съобщи и че е " покъртен от мълчанието и на Христо Иванов ". " Мълчанието на агнетата - няма го нито него, нито военачалник Атанас Атанасов и всевъзможни други евроатлантици. Пълно безмълвие ", отсече Борисов.

Борисов е заинтригуван и от това, че претендентът за министър председател Кирил Петков стои до този, който нарушава интернационалното право. Крим не е съветски и той, в случай че го каже това на среща на върха на НАТО, чакам, ще има тежка реакция против България, предизвести Борисов.

Борисов разяснява и спрягания за претендент за транспортен министър Николай Събев от " Продължаваме промяната ". Кандидатът му (на Кирил Петков - б.р.) за министър на превоза Събев, който като го питали за автомагистрали споделил, че няма да се строят колекторните автомагистрали, а ще вършим други автомагистрали. За страдание не последвал въпрос " къде? ". Между Рила, Пирин и Стара планина въжен мост ли ще се прави, недоумява Борисов.

По думите му Радев води политиката навръх мутрите - " Кой е по-силен влиза и му завзема офиса. " Този срам, пред който сме изправени, разбирам, че на следващия ден отново готвят да теглят още половин милиард (заем, бел.ред.) за цената на тока и умряли. Народът привикна да мре и това не ни прави усещане, уточни Борисов.

Според него и тази мътна вода би трябвало да оттече. Затова в случай че се съпостави Брутният вътрешен продукт с броя на имунизираните, ще се види, че най-бедните са минимум имунизирани.

Бойко Борисов въпреки всичко се надява хората да проявят разсъдък на днешния балотаж - ректор на ректорите против този, който ни вкарва в интернационален скандал. Борисов ще се забавлява, само че се надява българите да проявят разсъдък.

ГЕРБ не взе участие в договарянията за кабинет, само че Борисов счита, че би трябвало да има държавно управление, с цел да може хората да сравнят и тях и нас. Хората са отвратени, уплашени и уплашени, сподели Борисов за ниската изборна интензивност. Той добави още, че няма събитие на ГЕРБ, на което да няма полиция.

Той ще разяснява разпита на Младен Маринов в ГДБОП по случая " Осемте джуджета ", когато викнат Бойко Рашков да го питат за това, че е отстрелял голям глиган в Ракитово. Бойко Рашков се познава и с Черепа и с Илия Павлов * , а Черепа призовал да се гласоподава за Румен Радев, сподели още Борисов.

*Бизнесменът от така наречен Преход Илия Павлов умря през март 2003 година убит от снайперист пред офиса на " Мултигруп " в София. Поръчителят и причинителят на това ликвидиране остават неразкрити и до този миг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР