Гласувах София да се управлява прозрачно, решенията да се вземат

...
Гласувах София да се управлява прозрачно, решенията да се вземат
Коментари Харесай

София да се управлява прозрачно и социално

" Гласувах София да се ръководи транспарантно, решенията да се вземат пред очите на софиянци, а не някъде прикрито. Гласувах за чиста, подредена, сигурна и спокойна София. За обществена община и за това хората от крайните квартали и тези в центъра да имат идентични условия за живот ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни правото си на глас на балотажа.
" Ниската изборна интензивност е неприятен знак. И на първи тур беше неприятна интензивността, и в този момент. Тази незаинтересованост и отвращение да се гласоподава прави институциите ни едва законни - по този начин е и за парламент, и за община. Огромни старания трябват - и политически, и осведомителни, с цел да върнем доверието на хората в процеса на гласоподаване. Иначе от ден на ден институциите ни губят представителност ", посочи Нинова.
Пълна бъркотия и кавги провокира гласуването с машини и с хартиени бюлетини. В 47 секции беше прекратен машинният избор. Празни, размазани и неотпечатани бюлетини, пазаруване на гласове, арести и нарушавания на Изборния кодекс белязаха втория тур на изборите.
Членовете на Българска социалистическа партия бяха изхвърлени от секциите във Видин от претендента за кмет доктор Цветан Ценков и бяха сменени с общински чиновници.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР