Гласувах против, защото продължавам да стоя зад думите си, написа

...
Гласувах против, защото продължавам да стоя зад думите си, написа
Коментари Харесай

Делян Добрев: Гласувах „против“. ПП не могат да се справят, но са жадни за власт

Гласувах " срещу ", тъй като не преставам да заставам зад думите си, написа на профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, откакто Народното събрание утвърди кабинета „ Денков-Габриел “.  

Оценката ми за Политическа партия („ Продължаваме промяната “) не се е трансформирала, показва Добрев. Той декларира, че ще гласоподава " за " при първия избор на съмнение към това държавно управление...„ И ми се коства, че този миг ще настъпи много бързо! “, приключва поста си Добрев.

В коридорите на Народното събрание той акцентира, че продължава да има вяра, че „ Промяната “ са „ едни неподготвени хора, които не могат да се оправят, само че са жадни за власт “. 

Гласувах „ срещу “,  никой не ме е карал да гласоподавам по друг метод, и от тук нататък ще проследявам за всяка една тяхна стъпка, даде обещание депутатът. И добави, че се надява бензинът и дизелът да не станат още идната седмица 3.50 лева, да не се върнат медиаторите по газа.  Добрев даде обещание, без значение, че е от ГЕРБ, които поддържаха кабинета, да следи всяка една тяхна стъпка, всеки един изхарчен лев и всички нередности, които открие, да осветлява пред медиите и обществото. Той уточни, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил известен авансово какъв ще бъде вотът му.

За Делян Добрев най-хубавият вид за ръководство е бил ГЕРБ-СДС, „ Демократична България “, Движение за права и свободи и „ ИТН “, което по думите му, щяло да е същинско евроатлантическо държавно управление. Това с „ Промяната “ не е такова, акцентира той.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР