Гладната стачка на Николай Колев-Босия - срещу купуването на шофьорски

...
Гладната стачка на Николай Колев-Босия - срещу купуването на шофьорски
Коментари Харесай

Гладната стачка на Николай Колев-Босия продължава вече 3 седмици

Гладната стачка на Николай Колев-Босия - против пазаруването на шофьорски книжки и неналичието на воля у управляващите за битка с тази процедура, продължава към този момент три седмици.

В блога си той оповестява, че към този момент си е обезпечил инвалиден стол, защото изтощението на организма скоро щ есе прояви и той няма да бъде в положение да върви.

Припомняме На 12 юни той разгласи, че стартира безсрочна гладна стачка в символ на митинг против това, че уволнени за корупция чиновници на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация " са възобновени на работа. Той предприе крайната мярка, откакто предходните му опити да притегли вниманието на институциите и на жителите към казуса не дадоха резултат.

" Днес се навършват три седмици от гладната ми стачка. Привидно нищо изключително не се случва. Но в това време протичат дълбоки и невидими процеси, които доста скоро ще се покажат на ярко. Това, че двете публични медии мълчат, просто ги дезавуира като антиобществени и точно те ще са безпределно сюрпризирани напълно скоро. Мълчанието демонстрира безумен, под паника боязън. Не приказвам за частните БТВ, НТВ и вестниците. Те са частни и пазят избрани ползи.
Днес кръвното ми е 119/69. Пулс-95. Тежа71,2 кг.
Вчера си осигурих инвалиден стол. Това е за времето, когато няма да мога да вървя дълго. Засега считам, че ще се оправя с ходенето от НДК до Народно събрание. " - написа общественикът в блога си.

В негова поддръжка във Facebook се провежда митинг, който ще се състои на следващия ден от 18:30 ч. пред Министерския съвет. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР