Гимнастичката Невяна Владинова заяви, че българките все още не разбират

...
Гимнастичката Невяна Владинова заяви, че българките все още не разбират
Коментари Харесай

Владинова: След време ще осъзнаем, че сме постигнали нещо велико и ще се гордеем с него

Гимнастичката Невяна Владинова съобщи, че българките към момента не схващат какво тъкмо са създали на Световното състезание по художествената гимнастика, което приключи нощес в София. Старши треньорът на българския тим самостоятелно Бранимира Маркова дружно с Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн гостуваха в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия.

България зае трето място в класирането по медали с 1 златен, 1 сребърен и 1 бронзов, откакто гимнастичките от ансамбъла победиха на финала на пет обръча,станаха трети в многобоя и си осигуриха квота за олимпиадата в Токио 2020.

Българският отбор Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн пък завоюва сребро в отборната конкуренция при дамите. " След време ще осъзнаем, че това е нещо велико и ще се гордеем с него ", добави Владинова.
 Катрин Тасева с бухалки на СП по художествена гимнастика @@@
" Ние сме един от дребното тимове, които в действителност сме тим. Другите са по-скоро самостоятелни гимнастички ", означи Катрин Тасева.
 Боряна Калейн с обръч на СП по художествена гимнастика @@@
" За първи път не се усещах като на съревнование и не го усещах като международно състезание. Даже ми беше доста прелестно и може би повече се вълнувах в дните, в които не играех поради другите ", сподели дебютантката Боряна Калейн. " Наша цел беше на това Световно състезание да покажем един мощен тим и считам, че този сребърен орден потвърждава, че в действителност можем ", съобщи Бранимира Маркова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР