Гигантът JPMorgan обяви, че открива свой офис във виртуалния свят

...
Гигантът JPMorgan обяви, че открива свой офис във виртуалния свят
Коментари Харесай

JPMorgan e първата банка в метавселената. И вижда там пазарна възможност от $1 трилион

Гигантът JPMorgan разгласи, че открива собствен офис във виртуалния свят на Decentraland, като по този метод става първата банка в света, пристигнала в метавселената. Според банката от Wall Street, метавселената има пазарна опция от $1 трилион годишни доходи, предават международните медии.

Onyx Lounge, който е кръстен на вътрешната блокчейн система за заплащания на JPMorgan, беше показан дружно с отчет от банката, в който в детайли се разказват обвързваните с метавселена благоприятни условия за напредък за бизнеса и аргументите за този " избухлив интерес ".

Посетителите на офиса, ситуиран в Metajuku Mall на Decentraland, ще бъдат посрещани цифров облик на основния изпълнителен шеф на банката Джейми Даймън.

Виртуалните гости ще могат да гледат и презентация на изпълнителния шеф за стопанската система на криптовалутата.

" Когато мислите за стопанската система на метавселената, или както я назоваваме - метаномика, там се оферират благоприятни условия в съвсем всяка пазарна област. А ние сме тук, за пъкъл изследваме многото вълнуващи благоприятни условия за потребителите и за бизнеса ", ​​пишат от банката.

Доклад, направен от JPMorgan показва, че междинната цена на виртуалната земя в метавселената се е удвоила от $6 000 на $12 000 единствено сред юни и декември предходната година.

Банката предвижда, че разноските за реклама във виртуалното пространство ще доближат $18,4 милиарда годишно до 2027 година. Вече към $54 милиарда се харчат за виртуални артикули всяка година - това надвишава два пъти сумата, изхарчена за закупуване на музика.

Експертите допускат, че метавселената занапред ще дава големи стопански благоприятни условия, при които цифровите артикули и услуги ще отбележат голям напредък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР