Гейт до гейт, тефтерче след тефтерче - така обобщиха червените

...
Гейт до гейт, тефтерче след тефтерче - така обобщиха червените
Коментари Харесай

БСП: Гейт до гейт, тефтерче до тефтерче при това управление

Гейт до гейт, тефтерче след тефтерче - по този начин обобщиха алените ръководството на ГЕРБ. "В съвсем всеки един град има по един гуйт, през днешния ден се стигна до Рачевгейт ", съобщи в декларация от името на соцпартията Филип Попов във връзка нарушаванията, осъществени от кмета на Септември, задържан и освободен под гаранция от четвърт милион.

"След тефтерчето на Златанов още веднъж е открито тефтерче - бележки за компании, посредством които евентуално е източвана общината ", съобщи социалистът. От Българска социалистическа партия още веднъж желаеха чуване на шефа на ДАНС за абсурда в Септември и документите на службата, открити в нощното шкафче на отстранения от служба кмет Марин Рачев. Този път обаче от Българска социалистическа партия настояха в пленарната зала да бъдат изслушани и МВР-министърът, и основният прокурор.

Попов цитира данни и обстоятелства от проверяващите във връзка доближения кръг на кмета, получавал публичните поръчки, и заключи, че нанесените вреди на община Септември възлизат на към 13 млн. лева Той изрази удивление от кое място кмет на община с толкоз малко население, 2500 души, има такива крупни суми, с цел да си заплати гаранцията.

Социалистите попитаха още каква е била ролята на сегашната депутатка от ГЕРБ Даниела Малешкова в пъзела в Септември, откакто преди да пристигна в Народното събрание тя е била заместник-кмет на Септември и е била упълномощена от кмета Рачев да подписва платежни и други документи.

Корупцията се трансформира в емблема на това ръководство, заключи Филип Попов и прикани за разтрошаване на модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР