Геймърският скандал Златан е напът да бъде разрешен напълно. След

...
Геймърският скандал Златан е напът да бъде разрешен напълно. След
Коментари Харесай

Геймърският скандал Златан е напът да бъде разрешен напълно

Геймърският скандал " Златан " е напът да бъде позволен изцяло. След като през ноември предходната година нападателят на Милан Златан Ибрахимович се разгласи срещу потребление на името и лицето му в играта FIFA, от компанията резервираха самообладание и обясниха обстановката. Тогава EA Sports отговори както на играча, по този начин и на неговия сътрудник Мино Райола, в допълнение налял масло в огъня, написа Труд.

Отношение в този момент взе и вицепрезидентът на компанията производител Дейвид Джаксън, който разкри връзките сред двете страни. Причината играчът да няма съображение за искания пък е партньорство сред италианския гранд и американската компания.

„ По отношение на Златан, ние имаме контракт, както със Серия А, по този начин и с Милан – изясни Джексън. - От клубовете са доста, доста ясни към техните играчи, които оферират да се употребяват групови имиджови права на бизнес сътрудници, с цел да може по този метод да се заплаща за възстановяване на подготвителната база и детско-юношеската школа. Така че ние плащаме на Милан, а Милан заплаща на Златан. Поради това ние плащаме на Златан. - Така че мисля, че тук става въпрос за малко неразбирателство. "

Самият състезател пък освен се възпротиви, само че даже поведе протест на футболистите. Стотици поддържаха шведа с финансови искания, а измежду тях бе и Гарет Бейл. Те нападнаха и профсъюза на футболистите FIFPro като страна в разногласието, само че организацията се разграничи от тях и оправда потреблението на облиците на играчи във видеоигри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР