“Гешев трябва да се съсредоточи около една от основните критики

...
“Гешев трябва да се съсредоточи около една от основните критики
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Гешев дължи отчетност пред НС и уважение към депутатите


“Гешев би трябвало да се концентрира към една от главните рецензии - че липсват следствия и влезнали в действие присъди за корупция по високите етажи. Като жител има право на подобен коментар, в случай че има предпочитание да го промени - да напусне поста си на основен прокурор, да влезе в политиката и да работи. Докато е основен прокурор би трябвало да се концентрира върху друго ”, разяснява  правосъдният министър в оставка.

Тя похвали дейностите на страната за правосъдната промяна. Брюксел ги отчел в последния си отчет на върховенството на правото в държавите-членки, само че имал терзания. Въпросите, които към момента не са решени, уточни правосъдната министърка в оставка, са включени в програмата на “Продължаваме смяната ”.

За мнението на Гешев, прочетено в Брюксел, Йорданова съобщи:  “Главният прокурор дължи отчетност пред Народно събрание, дължи почитание към депутатите. Недоумение буди за мен по какъв начин по този начин основният прокурор осведоми евродепутати от избрана политическа мощ за настоящо произвеждане. Да, по отношение на Екологичен потенциал ние би трябвало да отговаряме на всички сложени въпроси, само че моята грижа е за какво основният прокурор не дава отговор на българските народни представители ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР