Гешев регистрира движение Справедливост за България“. Бившият главен прокурор влиза

...
Гешев регистрира движение Справедливост за България“. Бившият главен прокурор влиза
Коментари Харесай

Гешев регистрира движение „Справедливост за България“


Гешев записва придвижване „ Справедливост за България “. Бившият основен прокурор влиза в политиката. Иван Гешев разгласи в обява във Фейсбук, че гражданското придвижване „ Справедливост за България “ към този момент е записано, съобщи .

„ Скъпи български жители,
Щастлив съм да разглася, че гражданското придвижване „ Справедливост за България “ към този момент е записано. Решен съм да оправдая упованията на всички, които ме поддържат. Ще работя за заслужен живот на всеки български жител. Убеден съм, че дружно ще се преборим с неправдата.
#ЗаСправедливост “

Припомняме, че по-рано някогашният основен прокурор обяви желанието си да основе гражданско съдружие „ Справедливост за България ”, в особено видеообръщение.

„ Сдружението ще бъде родолюбиво, учредено на християнската нравственос и обичайните български семейни полезности. Смятам, когато бъде призната оставката ми, да застанем дружно с всички, които споделят паниката за бъдещето на България, дружно в името на консервативните ни полезности. Истински национализъм под мотото „ Бог, Отечество, Семейство “, сподели Гешев.

Сдружението му ще се бори за „ възобновяване на справедливостта, смазана от олигархичния модел в последните години “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР