Героят за ЦСКА - София Тобиас Хайнц, който реализира победния

...
Героят за ЦСКА - София Тобиас Хайнц, който реализира победния
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: В ЦСКА съм, за да вкарвам важни голове като този

Героят за ЦСКА - София Тобиас Хайнц, който осъществя победния гол против ЦСКА 1948 в 66-ата минута, не скри насладата си след триумфа. Това беше дебютното попадение на полузащитника с алената фланелка.

" Чувствам се ужасно да вляза от пейката и да вкарам в толкоз значим мач. ЦСКА ме притегли за това да въвеждам значими голове и да оказвам помощ на тима. Много съм благополучен!


 Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха
Всеки мач е сложен. Няма значение дали играем против втория, третия или 15-ия. Всеки мач е на живот и гибел. Днес се изправихме против тим, който е напред в класирането. Знаете за историческите закачки сред двата противника.
26  ЦСКА 1948 - ЦСКА - София I


Знаем какви са нещата сред двата клуба и за отношението посред им. Беше още по-важно да спечелим поради нешите почитатели и нашия клуб.


30  ЦСКА 1948 - ЦСКА - София II
Не бях виждал токова доста хора на хълма зад стадиона. Почувствах тяхната поддръжка, подвигнаха доста звук. Чувствам любовта на публиката през днешния ден. Радвам се, че им се отплатих с гола, който вкарах.

 В момента сме на 4 точки пред Лудогорец. Всичко е в наши ръце ", съобщи Хайнц.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР