Германският защитник Тило Керер призова съотборниците си да запишат имената

...
Германският защитник Тило Керер призова съотборниците си да запишат имената
Коментари Харесай

Керер: Трябва да запишем имената си в историята на Уест Хам

Германският бранител Тило Керер прикани съотборниците си да запишат имената си в историята на Уест Хам, като завоюват шампионата на УЕФА Лига на Конференциите. " Чуковете ", които дълго време бяха в долната половина на Висшата лига, ще срещнат Фиорентина в сряда. Уест Хам преследва първи трофей в Европа от 43 години насам. Лондонският клуб за последно е печелил огромен трофей през 1980-а година, когато печели Купата на Англия. Европейските им купи са КНК през 1965-а година и Купата Интертото през 1999-а. 

" Да правиш история значи да стигнеш до финала. Сега нашата визия и фокус е да спечелим трофея ", съобщи Керер. Казах го при започване на сезона, без да знам по какъв начин ще протече. Искам в тази акция да спечелим трофей. Имаме тима и качеството, с цел да го създадем, тъй че сме доста уверени в този край. Фокусирани сме напълно върху мача за тази купа. Имаме тим и класа за това. И сме уверени, че имаме качества за това. Усеща се и вълнението на нашите почитатели, на всички към клуба. Разбира се, ние също сме разчувствани. Невероятно е да сме в мача за купата. Наслаждаваме се и ще се подготвим по най-хубавия метод ", сподели още Керер. 

Десетте дни пауза от края на сезона във Висшата лига и финала в сряда разреши на мениджъра Дейвид Мойс да заведе играчите си на къс лагер в Португалия. Но с изключение на работата по терена, заниманията за тактичност, хората на Мойс получиха и задоволително време да поиграят голф и да се забавляват в разположен на близо аквапарк. 

" Прекарахме известно време дружно на място, което е друго от елементарните ни отговорности. И това ни оказва помощ да смесим връзките си от професионални в персонални ", добави усмихнатият Керер. " Починахме си малко, колективът се сплоти. Ще се опитаме да го използваме като преимущество ". 

Самият Керер пристигна от Пари Сен Жермен през предишното лято, само че формата му в Уест Хам не е непрекъсната. 26-годишният защитник обаче счита, че си е взел поука от тази първа акция в Премиър лийг. " Има известна разлика сред Висшата лига и другите шампионати – в интензивността, скоростта, дуелите, конкурентността. Смятам, че през този сезон станах по-завършен, като трупах опит. Нямам самообладание за това, което следва ", приключи юношата на Шалке’04.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР